Werking

Eerst en vooral is er een gemotiveerde leidingsploeg die elke week opnieuw een schitterende activiteit voor jullie in elkaar bokst. We hebben ervoor gekozen de leden in groepen onder te verdelen, telkens per twee leerjaren, zodat wij onze spelletjes en activiteiten kunnen aanpassen aan de leeftijd.

Ben jij een meisje in het eerste of tweede leerjaar? Dan ben jij in KSA een echte Sloeber!
Huppel jij door de week rond in het derde of vierde leerjaar, dan ben jij de zaterdag bij KSA een rasechte Springer!
Jij bent een flinke meid uit het vijfde of zesde leerjaar? Dan ben je bij KSA een Roodkap!
Je bent een stoere meid uit het eerste of tweede middelbaar? Dan ben jij een regelrechte Jimmer!
De coole dames uit het derde en vierde middelbaar zijn bij KSA de enige echte Simmers!
Zit je in het vijfde middelbaar? Dan leren we je dit jaar alle kneepjes van het leidinggeven bij de Aspiranten!

Ben je een stoere jongen? Dan kun je altijd eens bij KSA sint-trudo gaan kijken.

In onze 28-koppige leidingsploeg hebben we hoofdleidster Maud en Laura , die een leidende hand heeft. Voor elke gezamenlijke activiteit of spektakel dat we organiseren is er telkens een verantwoordelijke aangeduid die goed weet waar we mee bezig zijn. Wil je hier meer over weten, kun je hen gerust contacteren.

Een werking kan natuurlijk ook niet zonder secretariaat. De financiën worden dit jaar geregeld door Vere. Zij zorgt ervoor dat iedereen betaald en verzekerd wordt.

Naast onze eigen werking, hebben we nog de VZW. De VZW bestaat uit oud-leiding, ouders van leiding en andere gemotiveerde ouders. De VZW organiseert vaak een financiële actie want zij zorgen er in de eerste plaats voor dat we goeie lokalen hebben en dat we ze kunnen verwarmen. Maar ze helpen ons ook dikwijls uit de nood met kleine dingetjes! Dank daarvoor!

Indien er geïnteresseerde ouders zijn die ook graag deel zouden uitmaken van de VZW, kunnen die altijd terecht bij de hoofdleiding die u graag verder zal informeren.